Vakantiebusje huren

Een vakantiebusje huren bij Grive, dat is zorgeloos naar het zonnige Zuiden of het hoge Noorden. Al kan dichtbij ook altijd. Lekker uitwaaien aan onze kilometerlange Belgische kust of sportief hiken in de Ardennen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Al moet je er natuurlijk wel geraken. Daar wringt het schoentje, zeg je? Nieuw samengesteld gezin of gezellig met de hele vriendengroep op pad. Bij Grive begrijpen we dat. En dus huur je bij ons eenvoudig een vakantiebusje.

Vakantiebusje huren: facts & figures

 

Knoop doorgehakt, je huurt een vakantiebusje. Afhankelijk van je noden kies je op ons portaal het aantal zitplaatsen. Dat kan gaan van 2 tot wel 6. Daarnaast kan je ook kiezen voor een kleine, middelgrote of grote laadruimte. Hoef je niet al teveel bagage mee te nemen, dan kan je opteren voor een minibusje. Huur je een minibusje, dan kan je tot wel 9 personen vervoeren.

 

Je bent vast ook benieuwd wat er zoal inbegrepen is in de verhuurprijs van je vakantiebusje. Begrijpen we. Bij Grive houden we van transparante prijszetting. Geen kleine lettertjes of verrassingen bij het afrekenen. Zo is een omniumverzekering inbegrepen bij het huren van een vakantiebusje. Inclusief 200 kilometer per dag. Toch meer kilometers, dan betaal je € 0,25 / km.

Bij Grive huur je eenvoudig een vakantiebusje.

Huur je een vakantiebusje van Grive, dan mag je naar het buitenland reizen. Al is het lijstje met landen waar je verzekerd bent, beperkt. We zetten ze graag voor je op een rijtje: België, Frankrijk, Luxemburg, Portugal, Denemarken, Groot-Brittannië, Nederland, Spanje (continent), Duitsland, Italië, Noorwegen, Zweden, Finland, Ierland, Oostenrijk, Zwitserland. Belangrijk om weten is ook dat enkel degene die het huurcontract afsluit als bestuurder effectief met het vakantiebusje mag rijden.

 

Bij het huren van je vakantiebusje kan je kiezen voor afhalen bij de partner of leveren aan huis. Woon je in een straal van 5 kilometer rond onze partner en huur je het vakantiebusje 7 dagen of langer, dan leveren we het gratis bij jou aan de voordeur. Woon je verder dan die 5 kilometer, dan rekenen we € 75,00 aan voor de levering. Vanaf 30 dagen huren, leveren we het vakantiebusje sowieso gratis, ongeacht de afstand. Zit je vakantie erop en loopt het huurcontract af, dan lever je het vakantiebusje weer in bij onze partner.

 

Net als bij vertrek, vragen we je om ook bij aankomst een propere huurwagen in te leveren. Moeten we zelf aan de slag, dan vragen we daarvoor een vergoeding. Reed je tijdens je vakantie te snel of stond je fout geparkeerd, dan rekenen we ook die kosten vanzelfsprekend door, mits een administratieve kost van € 15,00 voor de afhandeling. Beter voorkomen dan genezen uiteraard. Maar zo weet je wel waar je aan toe bent.

Vakantiebusje huren: welkom bij Grive

 

Voel je de wind al in je haren of de zon op je snoet? Heerlijk! Neen, je hoeft niet te stoppen met dagdromen. Ga gerust door. Of wacht, word tussendoor maar even wakker om je vakantiebusje te huren voor het te laat is. Anders zou het wel eens een lange zomer kunnen worden in eigen tuin.

 

Huur je vakantiebusje op het Grive portaal.

Handige tips
vakantiebusje vakantiebusje huren minibusje huurwagen huur minibusjevakantiebusje vakantiebusje huren minibusje huurwagen huur minibusje
vakantiebusje vakantiebusje huren minibusje huurwagen huur minibusje
Autoverhuur: ontzorging voor jouw bedrijf

In deze inspiratietip ontdek je hoe Grive je hierin kan ondersteunen op zowel korte als lange termijn.

Lees meer
vakantiebusje vakantiebusje huren minibusje huurwagen huur minibusje
Waarom verhuurpartner worden?

Autobedrijven kunnen heel wat extra omzet genereren door hun stilstaande wagens te verhuren.

Lees meer
vakantiebusje vakantiebusje huren minibusje huurwagen huur minibusje
Auto huren: dé flexibele oplossing

Een auto huren, is vaak een snelle en efficiënte oplossing voor tal van uitdagingen in het dagelijkse leven.

Lees meer
vakantiebusje vakantiebusje huren minibusje huurwagen huur minibusje
Referenties
vakantiebusje vakantiebusje huren minibusje huurwagen huur minibusjevakantiebusje vakantiebusje huren minibusje huurwagen huur minibusje
Ik stond versteld hoe snel ik een wagen voorgesteld kreeg. Ik had de keuze tussen meerdere merken, waardoor ik een ander merk kon uittesten.
Lees meer
Eveline
Zeer goede service propere wagen, ik heb aangename kennismaking met de baas
Lees meer
E Michiels
The hire car was like new, but it was the friendly efficient service that prompted me to share my experience and state "I have no hesitation recommending Garage Willemoons"..
Lees meer
M Andrews
Om onze verhuis compleet te maken, huurde wij een grote bestelwagen (Renault Master) bij Grive. De communicatie is heel vriendelijk en ze zijn goed bereikbaar. Vincent is een zeer betrouwbare en ...
Lees meer
W Gybels
Na een vlotte, duidelijke communicatie met garage Willemoons en een warme hartelijke ontvangst aldaar bij het afhalen verliep alles naar wens! Ons gehuurd busje voldeed aan alle wensen en bracht ons ...
Lees meer
J Crauwels
Meer referenties