Vakantiebusje huren

Een vakantiebusje huren bij Grive, dat is zorgeloos naar het zonnige Zuiden of het hoge Noorden. Al kan dichtbij ook altijd. Lekker uitwaaien aan onze kilometerlange Belgische kust of sportief hiken in de Ardennen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Al moet je er natuurlijk wel geraken. Daar wringt het schoentje, zeg je? Nieuw samengesteld gezin of gezellig met de hele vriendengroep op pad. Bij Grive begrijpen we dat. En dus huur je bij ons eenvoudig een vakantiebusje.

Vakantiebusje huren: facts & figures

 

Knoop doorgehakt, je huurt een vakantiebusje. Afhankelijk van je noden kies je op ons portaal het aantal zitplaatsen. Dat kan gaan van 2 tot wel 6. Daarnaast kan je ook kiezen voor een kleine, middelgrote of grote laadruimte. Hoef je niet al teveel bagage mee te nemen, dan kan je opteren voor een minibusje. Huur je een minibusje, dan kan je tot wel 9 personen vervoeren.

 

Je bent vast ook benieuwd wat er zoal inbegrepen is in de verhuurprijs van je vakantiebusje. Begrijpen we. Bij Grive houden we van transparante prijszetting. Geen kleine lettertjes of verrassingen bij het afrekenen. Zo is een omniumverzekering inbegrepen bij het huren van een vakantiebusje. Inclusief 200 kilometer per dag. Toch meer kilometers, dan betaal je € 0,25 / km.

Bij Grive huur je eenvoudig een vakantiebusje.

Huur je een vakantiebusje van Grive, dan mag je naar het buitenland reizen. Al is het lijstje met landen waar je verzekerd bent, beperkt. We zetten ze graag voor je op een rijtje: België, Frankrijk, Luxemburg, Portugal, Denemarken, Groot-Brittannië, Nederland, Spanje (continent), Duitsland, Italië, Noorwegen, Zweden, Finland, Ierland, Oostenrijk, Zwitserland. Belangrijk om weten is ook dat enkel degene die het huurcontract afsluit als bestuurder effectief met het vakantiebusje mag rijden.

 

Bij het huren van je vakantiebusje kan je kiezen voor afhalen bij de partner of leveren aan huis. Woon je in een straal van 5 kilometer rond onze partner en huur je het vakantiebusje 7 dagen of langer, dan leveren we het gratis bij jou aan de voordeur. Woon je verder dan die 5 kilometer, dan rekenen we € 75,00 aan voor de levering. Vanaf 30 dagen huren, leveren we het vakantiebusje sowieso gratis, ongeacht de afstand. Zit je vakantie erop en loopt het huurcontract af, dan lever je het vakantiebusje weer in bij onze partner.

 

Net als bij vertrek, vragen we je om ook bij aankomst een propere huurwagen in te leveren. Moeten we zelf aan de slag, dan vragen we daarvoor een vergoeding. Reed je tijdens je vakantie te snel of stond je fout geparkeerd, dan rekenen we ook die kosten vanzelfsprekend door, mits een administratieve kost van € 15,00 voor de afhandeling. Beter voorkomen dan genezen uiteraard. Maar zo weet je wel waar je aan toe bent.

Vakantiebusje huren: welkom bij Grive

 

Voel je de wind al in je haren of de zon op je snoet? Heerlijk! Neen, je hoeft niet te stoppen met dagdromen. Ga gerust door. Of wacht, word tussendoor maar even wakker om je vakantiebusje te huren voor het te laat is. Anders zou het wel eens een lange zomer kunnen worden in eigen tuin.

 

Huur je vakantiebusje op het Grive portaal.

Handige tips
vakantiebusje vakantiebusje huren minibusje huurwagen huur minibusjevakantiebusje vakantiebusje huren minibusje huurwagen huur minibusje
vakantiebusje vakantiebusje huren minibusje huurwagen huur minibusje
Waarom vervangwagens ook verhuren?

Wat doe je met zo’n vervangwagen wanneer niemand hem nodig heeft?

Lees meer
vakantiebusje vakantiebusje huren minibusje huurwagen huur minibusje
Referenties
vakantiebusje vakantiebusje huren minibusje huurwagen huur minibusjevakantiebusje vakantiebusje huren minibusje huurwagen huur minibusje
Wij hadden tijdelijk een wagen nodig omdat onze wagen in herstelling stond. Grive was voor mij het dichtstbijzijnde afhaalpunt waardoor ik snel een wagen aan een scherpe prijs kon hebben.
Lees meer
Gregory
Door samen te werken met Grive, heb ik bijna geen stilstand meer in mijn wagenpark en kan ik toch dezelfde service blijven geven aan mijn klanten.
Lees meer
Dominic
Met ons bedrijf hebben we af en toe een extra wagen nodig. Grive leverde op tijd een wagen aan ons bedrijf, zodoende we geen tijd verloren! Echt een aanrader!
Lees meer
Davy
Ik heb nog nooit zo flexibel gehuurd! Top initiatief! Zo dragen we een steentje bij aan de lokale handelaar!
Lees meer
Stan
Ik stond versteld hoe snel ik een wagen voorgesteld kreeg. Ik had de keuze tussen meerdere merken, waardoor ik een ander merk kon uittesten.
Lees meer
Eveline
Meer referenties