Minibus (ver)huren

Binnenkort een uitstap gepland met sportclub of jeugdbeweging en nog op zoek naar gepast vervoer? Want niet elke ouder staat ervoor te springen om wekelijks taxi te spelen. Dan komt een minibus handig van pas. Zo vervoer je tot wel 9 personen in één rit.

 

Minibus huren via Grive

Minibus huren: snel & goedkoop

 

Bij Grive huur je een minibus in een handomdraai, ’t is te zeggen, in enkele muisclicks. Van een partner of ambassadeur bij jou in de buurt. En dat geldt heus niet alleen voor grote steden. Ook bij jou om de hoek kan dat. Vanaf 7 huurdagen leveren we de minibus zelfs op je stoep als je in een straal van 5 kilometer rond het afhaalpunt woont. Handig, toch?

 

“Er zit vast een addertje onder het gras, zoals een peperdure verzekering,” zeg je bij het zien van de huurprijs. Niks daarvan. Grive staat voor transparante prijzen en open communicatie. What you see is what you get. En daarom zijn al onze minibusjes omnium verzekerd. Zodat jij niet voor verrassingen komt te staan bij afrekenen.

 

This is how we roll. Ontdek de werkwijze van Grive.

Huur je liever een minibus in plaats van hem te kopen?

Minibus verhuren: word partner of ambassadeur van Grive

 

Ben jij als garagehouder of verhuurbedrijf eigenaar van een minibus die je graag wil verhuren? Ook dan kan je bij ons terecht. Via ons Grive platform bieden we jouw minibus aan onze klanten aan.

 

Partner Formule:

Je bent geen verhuurbedrijf an sich, maar bijvoorbeeld een garage met wagenpark dat je op bepaalde momenten wel wil verhuren? Via het Grive portaal kan je deze wagens aanbieden wanneer ze vrij zijn.

 

Ambassador Formule:

Genereer als bedrijf meer omzet naast je huidige activiteit door een extra verhuuractiviteit op te zetten. Door je bij Grive aan te sluiten, word je begeleid door een bestaand merk. Je krijgt de nodige ondersteuning in branding en marketing zonder torenhoge investeringen. In ruil voorzie je een vast aantal wagens voor onze Grive-klanten.

 

Get in touch

Handige tips
minibus minibus verhuren wagens vervoer minibus minibus verhuren wagens vervoer
minibus minibus verhuren wagens vervoer
Waarom verhuurpartner worden?

Autobedrijven kunnen heel wat extra omzet genereren door hun stilstaande wagens te verhuren.

Lees meer
minibus minibus verhuren wagens vervoer
Waarom vervangwagens ook verhuren?

Wat doe je met zo’n vervangwagen wanneer niemand hem nodig heeft?

Lees meer
minibus minibus verhuren wagens vervoer
Autoverhuur: ontzorging voor jouw bedrijf

In deze inspiratietip ontdek je hoe Grive je hierin kan ondersteunen op zowel korte als lange termijn.

Lees meer
minibus minibus verhuren wagens vervoer
Referenties
minibus minibus verhuren wagens vervoer minibus minibus verhuren wagens vervoer
Met een gerust hart met de kinderen en kleinkinderen op skivakantie met één wagen ? Bagageruimte genoeg ? Winterbanden nodig ? Tijd nodig om in en uit te laden ? Alles kan bij Grive ! Super service ...
Lees meer
W Van Welde
ik was heel content voor de vlotte service daar wij dringend een vervangwagen nodig hadden . de wagen die we hadden was een topwagen bedankt hiervoor
Lees meer
R De Roeck
Door samen te werken met Grive, heb ik bijna geen stilstand meer in mijn wagenpark en kan ik toch dezelfde service blijven geven aan mijn klanten.
Lees meer
Dominic
Ik heb nog nooit zo flexibel gehuurd! Top initiatief! Zo dragen we een steentje bij aan de lokale handelaar!
Lees meer
Stan
Zeer goede service propere wagen, ik heb aangename kennismaking met de baas
Lees meer
E Michiels
Meer referenties