Minibus (ver)huren

Binnenkort een uitstap gepland met sportclub of jeugdbeweging en nog op zoek naar gepast vervoer? Want niet elke ouder staat ervoor te springen om wekelijks taxi te spelen. Dan komt een minibus handig van pas. Zo vervoer je tot wel 9 personen in één rit.

 

Minibus huren via Grive

Minibus huren: snel & goedkoop

 

Bij Grive huur je een minibus in een handomdraai, ’t is te zeggen, in enkele muisclicks. Van een partner of ambassadeur bij jou in de buurt. En dat geldt heus niet alleen voor grote steden. Ook bij jou om de hoek kan dat. Vanaf 7 huurdagen leveren we de minibus zelfs op je stoep als je in een straal van 5 kilometer rond het afhaalpunt woont. Handig, toch?

 

“Er zit vast een addertje onder het gras, zoals een peperdure verzekering,” zeg je bij het zien van de huurprijs. Niks daarvan. Grive staat voor transparante prijzen en open communicatie. What you see is what you get. En daarom zijn al onze minibusjes omnium verzekerd. Zodat jij niet voor verrassingen komt te staan bij afrekenen.

 

This is how we roll. Ontdek de werkwijze van Grive.

Huur je liever een minibus in plaats van hem te kopen?

Minibus verhuren: word partner of ambassadeur van Grive

 

Ben jij als garagehouder of verhuurbedrijf eigenaar van een minibus die je graag wil verhuren? Ook dan kan je bij ons terecht. Via ons Grive platform bieden we jouw minibus aan onze klanten aan.

 

Partner Formule:

Je bent geen verhuurbedrijf an sich, maar bijvoorbeeld een garage met wagenpark dat je op bepaalde momenten wel wil verhuren? Via het Grive portaal kan je deze wagens aanbieden wanneer ze vrij zijn.

 

Ambassador Formule:

Genereer als bedrijf meer omzet naast je huidige activiteit door een extra verhuuractiviteit op te zetten. Door je bij Grive aan te sluiten, word je begeleid door een bestaand merk. Je krijgt de nodige ondersteuning in branding en marketing zonder torenhoge investeringen. In ruil voorzie je een vast aantal wagens voor onze Grive-klanten.

 

Get in touch

Handige tips
minibus minibus verhuren wagens vervoer minibus minibus verhuren wagens vervoer
minibus minibus verhuren wagens vervoer
Waarom vervangwagens ook verhuren?

Wat doe je met zo’n vervangwagen wanneer niemand hem nodig heeft?

Lees meer
minibus minibus verhuren wagens vervoer
Referenties
minibus minibus verhuren wagens vervoer minibus minibus verhuren wagens vervoer
Ik stond versteld hoe snel ik een wagen voorgesteld kreeg. Ik had de keuze tussen meerdere merken, waardoor ik een ander merk kon uittesten.
Lees meer
Eveline
Met ons bedrijf hebben we af en toe een extra wagen nodig. Grive leverde op tijd een wagen aan ons bedrijf, zodoende we geen tijd verloren! Echt een aanrader!
Lees meer
Davy
Ik heb nog nooit zo flexibel gehuurd! Top initiatief! Zo dragen we een steentje bij aan de lokale handelaar!
Lees meer
Stan
Wij hadden tijdelijk een wagen nodig omdat onze wagen in herstelling stond. Grive was voor mij het dichtstbijzijnde afhaalpunt waardoor ik snel een wagen aan een scherpe prijs kon hebben.
Lees meer
Gregory
Door samen te werken met Grive, heb ik bijna geen stilstand meer in mijn wagenpark en kan ik toch dezelfde service blijven geven aan mijn klanten.
Lees meer
Dominic
Meer referenties