Autodelen: wat is dat?

Volgens Wikipedia is autodelen “een systeem waarbij personen gezamenlijk van een auto of wagenpark gebruik maken. Het verschilt van traditioneel autohuren doordat het huren van auto's voor een korte termijn mogelijk maakt. Autodelen wordt vooral gebruikt door mensen die relatief weinig met een auto rijden.” Dat laatste willen we bij Grive toch even rechtzetten, want bij ons huur je ook voor korte termijn. En dat zelfs vanaf één uur.

 

Bij Grive deel je de auto niet met vrienden of familie, maar je huurt hem wel bij één van onze vaste partners of ambassadeurs. En die zitten vlak bij jou om de hoek. Je steunt dus ook nog eens de lokale economie door te kiezen voor onze deelauto’s.

 

How we roll? The Grive way

Autodelen = NOwnership

 

Wanneer kies je voor autodelen? Een deelauto past mooi in het steeds populairdere plaatje van duurzame mobiliteit. Gedeelde mobiliteit kan immers een belangrijke rol spelen bij de vermindering van de uitstoot. Autodelen kan ervoor zorgen dat voertuigen een groot deel van de dag stilstaan. En dat geldt dus ook voor het wagenpark van garages. Optimaliseren, daar komt het op neer. En dat is dus ook wat we bij Grive doen. Voor jou & voor onze partners.

 

“NOwnership", in grootsteden al lang geen modewoord meer, maken we met Grive ook lokaal mogelijk. Het betekent dat je geen eigenaar bent van het transportmiddel, in dit geval de wagen, maar gewoon betaalt bij gebruik. Autodelen of een auto huren op het moment dat jij hem daadwerkelijk nodig hebt, komt niet alleen het milieu ten goede.

Autodelen of een auto huren op het moment dat jij hem daadwerkelijk nodig hebt, komt niet alleen het milieu ten goede.

Je voelt het daarnaast ook flink in je portemonnee. Geen torenhoge investering bij de aanschaf van een nieuwe wagen. Bye bye dure verzekeringspremie. Die zaken regelen wij gewoon. Want al onze wagens zijn omnium verzekerd.

 

Auto huren in een handomdraai? Dat kan bij Grive.

Autodelen = mobiliteit voor iedereen

 

Op deze manier maakt een deelauto of huurauto mobiliteit toegankelijk voor iedereen. En daar dragen wij graag ons steentje in bij. En dan hebben we het niet alleen over inkomens, ook over geografie. Want ook de ligging van je woning kan je mobiliteit beperken. Trein, tram, bus, allemaal geen probleem als je in de stad woont, maar in een klein dorp of afgelegen gebied is dat al snel een ander verhaal. And that’s where we come in, Grive. Het is te zeggen, de huurwagens van onze partners en ambassadeurs bij jou om de hoek. Samen zorgen wij ervoor dat jij in no time op je bestemming geraakt.

 

Maak kennis met ons Grive-wagenpark.

Handige tips
autodelen auto huren deelauto huurauto autoautodelen auto huren deelauto huurauto auto
autodelen auto huren deelauto huurauto auto
Auto huren: dé flexibele oplossing

Een auto huren, is vaak een snelle en efficiënte oplossing voor tal van uitdagingen in het dagelijkse leven.

Lees meer
autodelen auto huren deelauto huurauto auto
Waarom verhuurpartner worden?

Autobedrijven kunnen heel wat extra omzet genereren door hun stilstaande wagens te verhuren.

Lees meer
autodelen auto huren deelauto huurauto auto
Autoverhuur: ontzorging voor jouw bedrijf

In deze inspiratietip ontdek je hoe Grive je hierin kan ondersteunen op zowel korte als lange termijn.

Lees meer
autodelen auto huren deelauto huurauto auto
Referenties
autodelen auto huren deelauto huurauto autoautodelen auto huren deelauto huurauto auto
Ik heb nog nooit zo flexibel gehuurd! Top initiatief! Zo dragen we een steentje bij aan de lokale handelaar!
Lees meer
Stan
The hire car was like new, but it was the friendly efficient service that prompted me to share my experience and state "I have no hesitation recommending Garage Willemoons"..
Lees meer
M Andrews
Door samen te werken met Grive, heb ik bijna geen stilstand meer in mijn wagenpark en kan ik toch dezelfde service blijven geven aan mijn klanten.
Lees meer
Dominic
ik was heel content voor de vlotte service daar wij dringend een vervangwagen nodig hadden . de wagen die we hadden was een topwagen bedankt hiervoor
Lees meer
R De Roeck
Ik stond versteld hoe snel ik een wagen voorgesteld kreeg. Ik had de keuze tussen meerdere merken, waardoor ik een ander merk kon uittesten.
Lees meer
Eveline
Meer referenties