Duurzame mobiliteit

Duurzame mobiliteit, het is de toekomst. We kunnen er niet meer om heen. Dus ruilde jij je bedrijfswagen misschien al in voor een bedrijfsfiets? Of spoor je elke dag richting werk. Knap. Koning auto is van z’n troon gestoten. En toch komt hij nu en dan wel nog handig van pas. Dan vloek je eens stevig binnensmonds dat je hem wegdeed. Stop daarmee en surf naar Grive.

 

Duurzame mobiliteit kan namelijk ook op vier wielen, met een huurwagen van Grive. Het zit zo, jij huurt een auto waar en wanneer je hem nodig hebt. Dat kan voor een dag, maar ook slechts voor enkele uren. En bij één van onze lokale partners bij jou om de hoek. Wij vermijden dat hun wagens stil staan en jij hoeft er geen te kopen voor die paar keer per jaar. Win-win, toch?

Duurzame mobiliteit: wat is dat?

 

Duurzame mobiliteit is uiteraard meer dan het alleen het terugdringen van emissie. Het is eigenlijk een verzamelnaam voor alle transportoplossingen die een positieve impact hebben op ons milieu. Dat kan het openbaar vervoer zijn, de fiets of een groene bedrijfswagen. Ook nu en dan een wagen huren past in dat plaatje.

 

 

Voordeel is dat jij niet hoeft te investeren in een dure wagen en dito verzekering. En toch ben je met een Grive huurwagen uiterst flexibel. Op momenten dat je geen wagen nodig hebt, kies je voor andere praktische en duurzame alternatieven. Zo investeer je in je eigen welzijn en blijf je trouw aan je groene gedachte.

Duurzame mobiliteit, het is de toekomst.

Duurzame mobiliteit: elektrische wagen huren

 

De lijn helemaal doortrekken, kan bij Grive natuurlijk ook. Want bij ons kan je ook een elektrische wagen huren. Een elektrische huurwagen komt niet alleen de luchtkwaliteit ten goede. Ook in je portemonnee zal je het voelen, want de verbruikskosten liggen gemiddeld lager dan bij een gewone wagen.

Duurzame mobiliteit = toegang tot mobiliteit

 

Duurzame mobiliteit wil ook zeggen toegang tot mobiliteit, voor iedereen. Jong & oud. Sociaal kwetsbare groepen ook. En net omdat je bij ons kan huren op het moment dat je een wagen nodig hebt, al is het maar voor een uurtje, zijn onze wagens voor iedereen betaalbaar. Onze prijzen zijn toegankelijk en transparant. Geen torenhoge rekening aan ’t eind van de rit.

 

Kennismaken met de duurzame mobiliteit van Grive? Yes, please.

Handige tips
duurzame mobiliteit huurwagen wagen wagen huren autoduurzame mobiliteit huurwagen wagen wagen huren auto
duurzame mobiliteit huurwagen wagen wagen huren auto
Waarom vervangwagens ook verhuren?

Wat doe je met zo’n vervangwagen wanneer niemand hem nodig heeft?

Lees meer
duurzame mobiliteit huurwagen wagen wagen huren auto
Referenties
duurzame mobiliteit huurwagen wagen wagen huren autoduurzame mobiliteit huurwagen wagen wagen huren auto
Door samen te werken met Grive, heb ik bijna geen stilstand meer in mijn wagenpark en kan ik toch dezelfde service blijven geven aan mijn klanten.
Lees meer
Dominic
Ik stond versteld hoe snel ik een wagen voorgesteld kreeg. Ik had de keuze tussen meerdere merken, waardoor ik een ander merk kon uittesten.
Lees meer
Eveline
Met ons bedrijf hebben we af en toe een extra wagen nodig. Grive leverde op tijd een wagen aan ons bedrijf, zodoende we geen tijd verloren! Echt een aanrader!
Lees meer
Davy
Wij hadden tijdelijk een wagen nodig omdat onze wagen in herstelling stond. Grive was voor mij het dichtstbijzijnde afhaalpunt waardoor ik snel een wagen aan een scherpe prijs kon hebben.
Lees meer
Gregory
Ik heb nog nooit zo flexibel gehuurd! Top initiatief! Zo dragen we een steentje bij aan de lokale handelaar!
Lees meer
Stan
Meer referenties