Duurzame mobiliteit

Duurzame mobiliteit, het is de toekomst. We kunnen er niet meer om heen. Dus ruilde jij je bedrijfswagen misschien al in voor een bedrijfsfiets? Of spoor je elke dag richting werk. Knap. Koning auto is van z’n troon gestoten. En toch komt hij nu en dan wel nog handig van pas. Dan vloek je eens stevig binnensmonds dat je hem wegdeed. Stop daarmee en surf naar Grive.

 

Duurzame mobiliteit kan namelijk ook op vier wielen, met een huurwagen van Grive. Het zit zo, jij huurt een auto waar en wanneer je hem nodig hebt. Dat kan voor een dag, maar ook slechts voor enkele uren. En bij één van onze lokale partners bij jou om de hoek. Wij vermijden dat hun wagens stil staan en jij hoeft er geen te kopen voor die paar keer per jaar. Win-win, toch?

Duurzame mobiliteit: wat is dat?

 

Duurzame mobiliteit is uiteraard meer dan het alleen het terugdringen van emissie. Het is eigenlijk een verzamelnaam voor alle transportoplossingen die een positieve impact hebben op ons milieu. Dat kan het openbaar vervoer zijn, de fiets of een groene bedrijfswagen. Ook nu en dan een wagen huren past in dat plaatje.

 

 

Voordeel is dat jij niet hoeft te investeren in een dure wagen en dito verzekering. En toch ben je met een Grive huurwagen uiterst flexibel. Op momenten dat je geen wagen nodig hebt, kies je voor andere praktische en duurzame alternatieven. Zo investeer je in je eigen welzijn en blijf je trouw aan je groene gedachte.

Duurzame mobiliteit, het is de toekomst.

Duurzame mobiliteit: elektrische wagen huren

 

De lijn helemaal doortrekken, kan bij Grive natuurlijk ook. Want bij ons kan je ook een elektrische wagen huren. Een elektrische huurwagen komt niet alleen de luchtkwaliteit ten goede. Ook in je portemonnee zal je het voelen, want de verbruikskosten liggen gemiddeld lager dan bij een gewone wagen.

Duurzame mobiliteit = toegang tot mobiliteit

 

Duurzame mobiliteit wil ook zeggen toegang tot mobiliteit, voor iedereen. Jong & oud. Sociaal kwetsbare groepen ook. En net omdat je bij ons kan huren op het moment dat je een wagen nodig hebt, al is het maar voor een uurtje, zijn onze wagens voor iedereen betaalbaar. Onze prijzen zijn toegankelijk en transparant. Geen torenhoge rekening aan ’t eind van de rit.

 

Kennismaken met de duurzame mobiliteit van Grive? Yes, please.

Handige tips
duurzame mobiliteit huurwagen wagen wagen huren autoduurzame mobiliteit huurwagen wagen wagen huren auto
duurzame mobiliteit huurwagen wagen wagen huren auto
Auto huren: dé flexibele oplossing

Een auto huren, is vaak een snelle en efficiënte oplossing voor tal van uitdagingen in het dagelijkse leven.

Lees meer
duurzame mobiliteit huurwagen wagen wagen huren auto
Autoverhuur: ontzorging voor jouw bedrijf

In deze inspiratietip ontdek je hoe Grive je hierin kan ondersteunen op zowel korte als lange termijn.

Lees meer
duurzame mobiliteit huurwagen wagen wagen huren auto
Waarom verhuurpartner worden?

Autobedrijven kunnen heel wat extra omzet genereren door hun stilstaande wagens te verhuren.

Lees meer
duurzame mobiliteit huurwagen wagen wagen huren auto
Referenties
duurzame mobiliteit huurwagen wagen wagen huren autoduurzame mobiliteit huurwagen wagen wagen huren auto
The hire car was like new, but it was the friendly efficient service that prompted me to share my experience and state "I have no hesitation recommending Garage Willemoons"..
Lees meer
M Andrews
Zeer goede service propere wagen, ik heb aangename kennismaking met de baas
Lees meer
E Michiels
Na een vlotte, duidelijke communicatie met garage Willemoons en een warme hartelijke ontvangst aldaar bij het afhalen verliep alles naar wens! Ons gehuurd busje voldeed aan alle wensen en bracht ons ...
Lees meer
J Crauwels
Ik heb nog nooit zo flexibel gehuurd! Top initiatief! Zo dragen we een steentje bij aan de lokale handelaar!
Lees meer
Stan
Met een gerust hart met de kinderen en kleinkinderen op skivakantie met één wagen ? Bagageruimte genoeg ? Winterbanden nodig ? Tijd nodig om in en uit te laden ? Alles kan bij Grive ! Super service ...
Lees meer
W Van Welde
Meer referenties