Mobiliteitsprobleem of opportuniteit?

Het mobiliteitsprobleem groeit. Wegen lopen vol en steeds vaker staan we elke bumper aan bumper op weg naar het werk. Of erger nog, op weg naar huis… Maar is dat nu een probleem of net een opportuniteit? Bij Grive gaan we voor dat tweede. Een betere mobiliteit vraagt om creatieve oplossingen. En net die bieden wij. Want die wagen heb je heus niet elke dag nodig. Er zijn tal van alternatieven, zoals het openbaar vervoer of de immens populaire speedpedelec. Heb je dan toch kortstondig een auto, bestelwagen of minibus nodig? Dan huur je die in eenvoudig via ons portaal.

 

Ontdek de mobiliteit van de toekomst

Mobiliteitsprobleem: weg ermee

 

MAAS, oftewel mobility as a service, het is een trend die komt overwaaien uit de Scandinavische landen. Deze regio is altijd al een beetje een trendsetter geweest op dat vlak. Het betekent zoveel als geen auto meer bezitten, maar er één gebruiken als je hem nodig hebt. Bij Grive huur je een wagen wanneer jij er behoefte aan hebt. Van een partner bij jou om de hoek. Het komt de lokale economie ten goede dus. En zelf ga je bewuster om met de rijgedrag en kilometers. Eh, voilà, nog een plus van een huurauto.

 

Hetzelfde geldt uiteraard ook voor een bestelwagen. Waarom zou jij investeren in een dure camionette als je hem maar nu en dan nodig hebt.

Het mobiliteitsprobleem groeit.
De rest van de tijd staat hij onnodig stil op de stoep. Alweer een parkeerplaats minder voor de deur. Basta, weg ermee. Vanaf nu huur je een bestelwagen, groot of klein, afhankelijk van de laadruimte die je op dat ogenblik nodig hebt. En afhankelijk van de tijd waarvoor je hem nodig hebt. Want bij Grive kan dat al vanaf één uur. Dus die snelle boodschap of een kast ophalen aan de andere kant van het dorp, check, dat kan.

Grive countert mobiliteitsprobleem

 

Bij ons huur je een wagen wanneer jij hem nodig hebt. Net zolang dat nodig is. En de grootte die op dat moment noodzakelijk is.

 

Om bij ons een wagen te kunnen huren, voldoe je aan onderstaande voorwaarden:

 

- Je bent 21 of ouder

- Je hebt een geldige Belgische identiteitskaart

- Je bent gedomicilieerd in België

- Je hebt minstens 1 jaar een geldig Europees rijbewijs categorie 2

 

Is dat het geval, dan reserveer je jouw huurwagen in enkele muisklikken via het Grive-portaal.

Handige tips
mobiliteitsprobleem mobiliteit auto bestelwagen huur bestelwagenmobiliteitsprobleem mobiliteit auto bestelwagen huur bestelwagen
mobiliteitsprobleem mobiliteit auto bestelwagen huur bestelwagen
Autoverhuur: ontzorging voor jouw bedrijf

In deze inspiratietip ontdek je hoe Grive je hierin kan ondersteunen op zowel korte als lange termijn.

Lees meer
mobiliteitsprobleem mobiliteit auto bestelwagen huur bestelwagen
Waarom vervangwagens ook verhuren?

Wat doe je met zo’n vervangwagen wanneer niemand hem nodig heeft?

Lees meer
mobiliteitsprobleem mobiliteit auto bestelwagen huur bestelwagen
Waarom verhuurpartner worden?

Autobedrijven kunnen heel wat extra omzet genereren door hun stilstaande wagens te verhuren.

Lees meer
mobiliteitsprobleem mobiliteit auto bestelwagen huur bestelwagen
Referenties
mobiliteitsprobleem mobiliteit auto bestelwagen huur bestelwagenmobiliteitsprobleem mobiliteit auto bestelwagen huur bestelwagen
ik was heel content voor de vlotte service daar wij dringend een vervangwagen nodig hadden . de wagen die we hadden was een topwagen bedankt hiervoor
Lees meer
R De Roeck
Met een gerust hart met de kinderen en kleinkinderen op skivakantie met één wagen ? Bagageruimte genoeg ? Winterbanden nodig ? Tijd nodig om in en uit te laden ? Alles kan bij Grive ! Super service ...
Lees meer
W Van Welde
The hire car was like new, but it was the friendly efficient service that prompted me to share my experience and state "I have no hesitation recommending Garage Willemoons"..
Lees meer
M Andrews
Prima service en prima huurwagen.
Lees meer
S Maurice Slootmaekers
S' morgens gebeld om een bestelwagen te huren. Was geen enkel probleem. Deze was onmiddellijk beschikbaar. Zeer vlotte service en zeer duidelijke documentatie!.
Lees meer
M Neven
Meer referenties