Flexibel auto huren

Een auto huren, waar en wanneer jij dat wilt. Klinkt goed. En toch, meestal zit er wel een kink in de kabel: te duur, gewenste model niet beschikbaar, extra verzekering nodig, ophalen te veraf… Wel, dan hebben we goed nieuws voor jou, want met Grive is deze huurstress verleden tijd. Welkom flexibel auto huren.

 

Ontdek Grive


Auto huren: flexibel & goedkoop

 

Bij Grive huur je in een handomdraai een auto. Uiterst flexibel. Waar je maar wilt, bij een Grive partner of ambassadeur bij jou om de hoek. Wanneer je maar wilt, kort of lang. Want bij ons kan je zelfs een (bestel)wagen huren voor enkele uurtjes. Alles hangt af van jouw nood, een snelle boodschap in de stad, verhuizen of zelfs een trip naar het buitenland. Jij vraagt, onze wielen draaien.

 

Omdat we werken met lokale garagehouders en verhuurders, huur je bij ons ook snel een auto. Zo staat de huurwagen in no time voor je klaar. Op het afgesproken afhaalpunt of gewoon bij jou op de stoep. Ook dat kan namelijk en vanaf 7 huurdagen is dat in een straal van 5 kilometer rond het afhaalpunt zelfs helemaal gratis. Gewoon, omdat wij graag die extra (s)mile gaan voor onze klanten.

 

Yes! Ik wil snel een auto huren.

Bij Grive huur je je auto uiterst flexibel.

Flexibel auto verhuren

 

Jij bent garagehouder of verhuurder en wil de stilstand van je wagenpark tot een minimum herleiden. Ook dan is Grive er voor jou. Als partner of ambassadeur ontzorgen we jou en verhuren we flexibel jouw wagens via ons portaal. Een Grive-ambassadeur stelt een vast aantal huurwagens ter beschikking voor Grive-klanten. Als partner daarentegen kan je vervangwagens nu en dan ter beschikking stellen wanneer die vrij zijn. Uiterst flexibel dus.

 

Met onze ambassador formule gaan we zelfs nog een stapje verder. Grive ontzorgt je in dat geval compleet, van marketing & branding tot verhuur van je wagenpark via ons portaal. Zonder torenhoge investeringen van jouw kant. Flexibel (ver)huren, win-win voor klant & onderneming.

 

Flexibel verhuren? Word Grive partner of ambassadeur.

Handige tips
flexibel auto huren auto huren huur auto auto wagen hurenflexibel auto huren auto huren huur auto auto wagen huren
flexibel auto huren auto huren huur auto auto wagen huren
Waarom vervangwagens ook verhuren?

Wat doe je met zo’n vervangwagen wanneer niemand hem nodig heeft?

Lees meer
flexibel auto huren auto huren huur auto auto wagen huren
Referenties
flexibel auto huren auto huren huur auto auto wagen hurenflexibel auto huren auto huren huur auto auto wagen huren
Met ons bedrijf hebben we af en toe een extra wagen nodig. Grive leverde op tijd een wagen aan ons bedrijf, zodoende we geen tijd verloren! Echt een aanrader!
Lees meer
Davy
Door samen te werken met Grive, heb ik bijna geen stilstand meer in mijn wagenpark en kan ik toch dezelfde service blijven geven aan mijn klanten.
Lees meer
Dominic
Ik stond versteld hoe snel ik een wagen voorgesteld kreeg. Ik had de keuze tussen meerdere merken, waardoor ik een ander merk kon uittesten.
Lees meer
Eveline
Ik heb nog nooit zo flexibel gehuurd! Top initiatief! Zo dragen we een steentje bij aan de lokale handelaar!
Lees meer
Stan
Wij hadden tijdelijk een wagen nodig omdat onze wagen in herstelling stond. Grive was voor mij het dichtstbijzijnde afhaalpunt waardoor ik snel een wagen aan een scherpe prijs kon hebben.
Lees meer
Gregory
Meer referenties