Flexibel auto huren

Een auto huren, waar en wanneer jij dat wilt. Klinkt goed. En toch, meestal zit er wel een kink in de kabel: te duur, gewenste model niet beschikbaar, extra verzekering nodig, ophalen te veraf… Wel, dan hebben we goed nieuws voor jou, want met Grive is deze huurstress verleden tijd. Welkom flexibel auto huren.

 

Ontdek Grive


Auto huren: flexibel & goedkoop

 

Bij Grive huur je in een handomdraai een auto. Uiterst flexibel. Waar je maar wilt, bij een Grive partner of ambassadeur bij jou om de hoek. Wanneer je maar wilt, kort of lang. Want bij ons kan je zelfs een (bestel)wagen huren voor enkele uurtjes. Alles hangt af van jouw nood, een snelle boodschap in de stad, verhuizen of zelfs een trip naar het buitenland. Jij vraagt, onze wielen draaien.

 

Omdat we werken met lokale garagehouders en verhuurders, huur je bij ons ook snel een auto. Zo staat de huurwagen in no time voor je klaar. Op het afgesproken afhaalpunt of gewoon bij jou op de stoep. Ook dat kan namelijk en vanaf 7 huurdagen is dat in een straal van 5 kilometer rond het afhaalpunt zelfs helemaal gratis. Gewoon, omdat wij graag die extra (s)mile gaan voor onze klanten.

 

Yes! Ik wil snel een auto huren.

Bij Grive huur je je auto uiterst flexibel.

Flexibel auto verhuren

 

Jij bent garagehouder of verhuurder en wil de stilstand van je wagenpark tot een minimum herleiden. Ook dan is Grive er voor jou. Als partner of ambassadeur ontzorgen we jou en verhuren we flexibel jouw wagens via ons portaal. Een Grive-ambassadeur stelt een vast aantal huurwagens ter beschikking voor Grive-klanten. Als partner daarentegen kan je vervangwagens nu en dan ter beschikking stellen wanneer die vrij zijn. Uiterst flexibel dus.

 

Met onze ambassador formule gaan we zelfs nog een stapje verder. Grive ontzorgt je in dat geval compleet, van marketing & branding tot verhuur van je wagenpark via ons portaal. Zonder torenhoge investeringen van jouw kant. Flexibel (ver)huren, win-win voor klant & onderneming.

 

Flexibel verhuren? Word Grive partner of ambassadeur.

Handige tips
flexibel auto huren auto huren huur auto auto wagen hurenflexibel auto huren auto huren huur auto auto wagen huren
flexibel auto huren auto huren huur auto auto wagen huren
Auto huren: dé flexibele oplossing

Een auto huren, is vaak een snelle en efficiënte oplossing voor tal van uitdagingen in het dagelijkse leven.

Lees meer
flexibel auto huren auto huren huur auto auto wagen huren
Waarom vervangwagens ook verhuren?

Wat doe je met zo’n vervangwagen wanneer niemand hem nodig heeft?

Lees meer
flexibel auto huren auto huren huur auto auto wagen huren
Waarom verhuurpartner worden?

Autobedrijven kunnen heel wat extra omzet genereren door hun stilstaande wagens te verhuren.

Lees meer
flexibel auto huren auto huren huur auto auto wagen huren
Referenties
flexibel auto huren auto huren huur auto auto wagen hurenflexibel auto huren auto huren huur auto auto wagen huren
Om onze verhuis compleet te maken, huurde wij een grote bestelwagen (Renault Master) bij Grive. De communicatie is heel vriendelijk en ze zijn goed bereikbaar. Vincent is een zeer betrouwbare en ...
Lees meer
W Gybels
Met een gerust hart met de kinderen en kleinkinderen op skivakantie met één wagen ? Bagageruimte genoeg ? Winterbanden nodig ? Tijd nodig om in en uit te laden ? Alles kan bij Grive ! Super service ...
Lees meer
W Van Welde
Door samen te werken met Grive, heb ik bijna geen stilstand meer in mijn wagenpark en kan ik toch dezelfde service blijven geven aan mijn klanten.
Lees meer
Dominic
ik was heel content voor de vlotte service daar wij dringend een vervangwagen nodig hadden . de wagen die we hadden was een topwagen bedankt hiervoor
Lees meer
R De Roeck
Zeer goede service propere wagen, ik heb aangename kennismaking met de baas
Lees meer
E Michiels
Meer referenties