Waarom verhuurpartner worden?

Heb je een autobedrijf, carwash, tankstation of mooie parkeerplaats en heb je enkele vervangwagens ter beschikking die soms stof staan te vangen? Ontdek hieronder waarom het interessant is om verhuurpartner te worden.

Verhuurplatform to the rescue


Autobedrijven kunnen heel wat extra omzet genereren door hun stilstaande wagens te verhuren. Toch heerst er vaak een angst voor extra personeelskosten, ingewikkelde schadedossiers of dure verzekeringen waardoor ze de stap niet durven te zetten. Wie er tegenop ziet om dat verhuur zelf in goede banen te leiden, doet er dan ook meer dan goed aan om verhuurpartner te worden binnen een verhuurplatform.

 

Grive heeft een innovatief verhuurplatform ontwikkeld waar je in een oogopslag een overzicht krijgt van al je kosten. Je schadedossier wordt geautomatiseerd en de backoffice staat 24/7 voor jou en de huurder klaar.


Als verhuurpartner stijgt het rendement van je wagenpark.

Grive Partner of Ambassador?


Heb je een aantal vervangwagens ter beschikking die je ook graag ziet renderen wanneer je ze niet nodig hebt? Als Grive Partner creëer je extra omzet en laat je de praktische zaken over aan een professional.

Wil je naast je bestaande activiteiten ook een verhuurservice uitbouwen? Dan is onze Grive Ambassador-formule jouw ideale oplossing. Wij ondersteunen je met de nodige branding- en marketinginspanningen en jij geniet van de vele voordelen die ons Grive-verhuurplatform je oplevert.

Verhuurpartner worden zorgt voor extra omzet.

Welke voordelen?

 

Je aansluiten als verhuurpartner levert je een aantal voordelen op. Zo zal je extra omzet creëren en waardoor het rendement van je wagenpark opmerkelijk zal stijgen. Je stapt in een ervaren en professioneel verhuurplatform dat jou zal ontzorgen van alle administratieve en praktische formaliteiten. Daarboven wordt je agenda aangevuld met meer dan 1.000 gescreende potentiële huurders.

 

Kortom, je aansluiten als verhuurpartner brengt tal van voordelen met zich mee dat je business niet anders kan dan op wieltjes lopen.

Referenties
Om onze verhuis compleet te maken, huurde wij een grote bestelwagen (Renault Master) bij Grive. De communicatie is heel vriendelijk en ze zijn goed bereikbaar. Vincent is een zeer betrouwbare en ...
Lees meer
W Gybels
Na een vlotte, duidelijke communicatie met garage Willemoons en een warme hartelijke ontvangst aldaar bij het afhalen verliep alles naar wens! Ons gehuurd busje voldeed aan alle wensen en bracht ons ...
Lees meer
J Crauwels
Prima service en prima huurwagen.
Lees meer
S Maurice Slootmaekers
Grive heeft een voldoende ruim assortiment aan bestelwagens zodat je steeds het voertuig op maat kan reserveren. De service die ik heb gekregen was super vlot en men is ook flexibel qua ophaling en ...
Lees meer
M Swinnen
Door samen te werken met Grive, heb ik bijna geen stilstand meer in mijn wagenpark en kan ik toch dezelfde service blijven geven aan mijn klanten.
Lees meer
Dominic
Meer referenties