Personenwagen huren

 

Welkom nieuwe collega. Stel, je hebt een nieuw personeelslid aangeworven en in het contract een bedrijfswagen opgenomen. Alleen hij of zij is nog op proef of de leasing van de nieuwe personenwagen is nog niet rond. Die periode kan je overbruggen door tijdelijk een personenwagen te huren.

 

Maak kennis met Grive - wij maken slapende personenwagen wakker!


Personenwagen huren: daarom Grive

 

Je vraagt je vast af waarom je voor Grive zou kiezen? Wel daarom.

Wij geven je 5 goede redenen om je personenwagen te huren bij Grive:

 

1. Eenvoudig – in enkele muisklikken ben je on the road met de personenwagen naar keuze aan een scherpe prijs.

 

2. Lokale handelaars – we gaan enkel in zee met betrouwbare partners bij jou in de buurt.

 

3. Grote vloot – in ons portaal kies je uit meer dan 300 huurwagens.

 

4. Duurzaam – wij maken slapende wagens wakker, moderne wagens, waarbij je zelf de brandstof kiest en dus ook kan gaan voor een hybride of elektrische personenwagen.

Die periode kan je overbruggen door tijdelijk een personenwagen te huren.

5. Klantvriendelijk – klant is koning. En dus kies jij bij Grive die personenwagen die jou op het lijf geschreven is. Geleverd aan huis of op te halen bij een partner in je buurt.

 

Onze selectie Grive personenwagens. Reserveer de huurwagen naar keuze in een handomdraai.

Personenwagen huren: ins & outs

 

Een personenwagen huren schrikt je wat af? Je hebt namelijk altijd van die kleine lettertjes en onaangename verrassingen aan het eind van de rit, zeg je? Niks daarvan bij Grive. Wij zijn recht door zee. Onze prijzen zijn transparant. Bovendien zijn al onze personenwagens omnium verzekerd. Verplaatsingen tot 200 kilometer per dag zijn ook inbegrepen in de huurprijs. Ga je daarboven, dan betaal je per extra kilometer slechts je € 0.25.

 

Weet dat wanneer je bij ons een personenwagen huurt, je er ook mee naar het buitenland mag. Je kan dus als bedrijf op je twee oren slapen als je bij Grive een personenwagen huurt voor een medewerker. Je vertegenwoordiger mag zonder probleem de grens over voor een klantenbezoek in één van onze buurlanden.

 

Grive @ your service


Handige tips
personenwagen personenwagen huren huurwagens bedrijfswagen wagenspersonenwagen personenwagen huren huurwagens bedrijfswagen wagens
personenwagen personenwagen huren huurwagens bedrijfswagen wagens
Waarom vervangwagens ook verhuren?

Wat doe je met zo’n vervangwagen wanneer niemand hem nodig heeft?

Lees meer
personenwagen personenwagen huren huurwagens bedrijfswagen wagens
Referenties
personenwagen personenwagen huren huurwagens bedrijfswagen wagenspersonenwagen personenwagen huren huurwagens bedrijfswagen wagens
Wij hadden tijdelijk een wagen nodig omdat onze wagen in herstelling stond. Grive was voor mij het dichtstbijzijnde afhaalpunt waardoor ik snel een wagen aan een scherpe prijs kon hebben.
Lees meer
Gregory
Door samen te werken met Grive, heb ik bijna geen stilstand meer in mijn wagenpark en kan ik toch dezelfde service blijven geven aan mijn klanten.
Lees meer
Dominic
Ik stond versteld hoe snel ik een wagen voorgesteld kreeg. Ik had de keuze tussen meerdere merken, waardoor ik een ander merk kon uittesten.
Lees meer
Eveline
Met ons bedrijf hebben we af en toe een extra wagen nodig. Grive leverde op tijd een wagen aan ons bedrijf, zodoende we geen tijd verloren! Echt een aanrader!
Lees meer
Davy
Ik heb nog nooit zo flexibel gehuurd! Top initiatief! Zo dragen we een steentje bij aan de lokale handelaar!
Lees meer
Stan
Meer referenties