Elektrische auto huren

De tijd dat je als automerk een pionier was als je een elektrisch model in je gamma had, ligt al even achter ons. Vandaag is het aanbod aan elektrische wagens eindeloos, toegankelijk en betaalbaar. Gedaan met compromissen sluiten ook, want je kan zowat overal je elektrische wagen opladen. Laadpalen duiken overal in het straatbeeld op.

 

Natuurlijk lost een elektrische auto het fileprobleem niet op. Het huren ervan ook niet, dat beseffen we al te goed. Toch vervangt één gedeelde wagen al snel 5 privéwagens. Heel wat, vind je ook niet? Bovendien ga je door het huren of delen van een al dan niet elektrische wagen bewuster om met het aantal afgelegde kilometers. Een huurauto zal je efficiënter inzetten dan een eigen wagen.

 

Ontdek Grive

Elektrische auto: waarom?

 

Waarom je nu best kiest voor een elektrische wagen:

 

- Het is 100% ecologisch

- Het is stiller

- Je hebt toegang tot lage-emissiezones

- Je hebt meer vermogen

- Je brandstofkosten zijn lager

- Je onderhoudskosten verminderen

- Je geniet tal van fiscale voordelen

 

“Klinkt mooi,” zeg je, “maar die onderhoudskosten en fiscale voordelen gelden niet voor mij als huurder.” Klopt inderdaad, jouw grootste voordeel is dat je de elektrische auto niet moet aankopen.

Bovendien ga je door het huren of delen van een al dan niet elektrische auto bewuster om met het aantal afgelegde kilometers.

Geen dure investering. Die deden onze Grive-partners en ambassadeurs voor jou. Zij hebben de elektrische wagens in hun wagenpark. Om te vermijden dat die onnodig stilstaan, bieden wij ze aan via ons platform.

 

Huur een elektrische auto via Grive.

Elektrische auto’s verhuren

 

Jij bent garagehouder en hebt elektrische vervangwagens die nu en dan stil staan? Wil je graag optimaliseren. Als ondernemer begrijpen we dat als geen ander. Ons voorstel: een duurzaam partner- of ambassadeurschap met Grive. In beide gevallen een flinke boost voor je wagenpark & je omzet.

 

Beide formules in een notendop:

 

1. Partner Formule:

Je bent geen verhuurbedrijf an sich, maar bijvoorbeeld een garage met wagenpark dat je op bepaalde momenten wel wil verhuren? Via het Grive-portaal kan je deze wagens aanbieden wanneer ze vrij zijn.

 

2. Ambassador Formule:

Genereer als bedrijf meer omzet naast je huidige activiteit door een extra verhuuractiviteit op te zetten. Door je bij Grive aan te sluiten, word je begeleid door een bestaand merk. Je krijgt de nodige ondersteuning in branding en marketing zonder torenhoge investeringen. In ruil voorzie je een vast aantal wagens voor onze Grive-klanten.

 

Word partner of ambassadeur van Grive.

Handige tips
elektrische auto huren auto huren elektrische wagen huren elektrische wagen wagenelektrische auto huren auto huren elektrische wagen huren elektrische wagen wagen
elektrische auto huren auto huren elektrische wagen huren elektrische wagen wagen
Waarom vervangwagens ook verhuren?

Wat doe je met zo’n vervangwagen wanneer niemand hem nodig heeft?

Lees meer
elektrische auto huren auto huren elektrische wagen huren elektrische wagen wagen
Referenties
elektrische auto huren auto huren elektrische wagen huren elektrische wagen wagenelektrische auto huren auto huren elektrische wagen huren elektrische wagen wagen
Met ons bedrijf hebben we af en toe een extra wagen nodig. Grive leverde op tijd een wagen aan ons bedrijf, zodoende we geen tijd verloren! Echt een aanrader!
Lees meer
Davy
Ik stond versteld hoe snel ik een wagen voorgesteld kreeg. Ik had de keuze tussen meerdere merken, waardoor ik een ander merk kon uittesten.
Lees meer
Eveline
Door samen te werken met Grive, heb ik bijna geen stilstand meer in mijn wagenpark en kan ik toch dezelfde service blijven geven aan mijn klanten.
Lees meer
Dominic
Ik heb nog nooit zo flexibel gehuurd! Top initiatief! Zo dragen we een steentje bij aan de lokale handelaar!
Lees meer
Stan
Wij hadden tijdelijk een wagen nodig omdat onze wagen in herstelling stond. Grive was voor mij het dichtstbijzijnde afhaalpunt waardoor ik snel een wagen aan een scherpe prijs kon hebben.
Lees meer
Gregory
Meer referenties