Optimaliseer je wagenpark met huurwagens

Je bent garagehouder of je wil als bedrijf naast je huidige activiteit vol inzetten op huurwagens. Vermijden dat die onnodig stil staan? Dat kan, met Grive. In ons handige portaal koppelen we namelijk potentiële huurders met één muisklik aan jouw vrije huurwagens. Bye stilstand. Welkom Grive.

 

Met Grive maak je je slapende wagens wakker


Huurwagens: how we roll

The Grive way…

 

Hoe we dat doen? Heel simpel. Via onze Grive website. Klanten loggen in op ons portaal en filteren op plaats, datum en categorie van de huurwagen. Zo wordt hun aanvraag meteen gelanceerd en bij ons opgepikt. Vanuit ons portaal coördineren we de keuze.

 

Kogel door de kerk? Dan ontvang jij als verhuurder de reservatie en het bijhorende contract. Jij bezorgt op jouw beurt alle gegevens en de bevestiging met tijdstip en plaats van afhalen of levering aan de huurder van de wagen. Zo eenvoudig is het.

Bij Grive vind je de ideale huurwagen!

Huurwagens: what’s in it for you

 

Ga je in zee met Grive voor de verhuur van je wagens, dan zorgen wij voor de reclame. Naast publiciteit ontzorgen we je ook 100% op het gebied van verzekering. Via onze platform krijg jij extra klanten over de vloer. En we weten allebei wat dat wil zeggen: extra klanten, dat is extra omzet.

 

  • Grive zorgt voor de reclame
  • 100 % ontzorging op gebied van verzekering, publiciteit,…
  • Extra klanten over de vloer
  • Extra omzet

 

 

 

Partner of ambassadeur worden? Get in touch!

 

Om jullie optimaal te kunnen servicen, werkten we twee formules uit: de Partner Formule & de Ambassador Formule. Het verschil geven we graag in een notendop mee.

 

Partner Formule:

Je bent geen verhuurbedrijf an sich, maar bijvoorbeeld een garage met wagenpark dat je op bepaalde momenten wel wil verhuren? Via het Grive portaal kan je deze huurwagens aanbieden wanneer ze vrij zijn.

 

Ambassador Formule:

Je wil als bedrijf meer omzet genereren door aan je huidige aanbod een verhuuractiviteit op te zetten. Door je bij Grive aan te sluiten, word je begeleid door een bestaand merk. Wij zijn immers een gevestigde waarde in de branche. Je krijgt van ons de nodige ondersteuning in branding en marketing zonder torenhoge investeringen. In ruil voorzie jij een vast aantal huurwagens voor onze Grive-klanten.

 

Meer weten over de mogelijkheden? Maak je afspraak.

Handige tips
huurwagens wagenpark verhuur wagens wagens huurwagens wagenpark verhuur wagens wagens
huurwagens wagenpark verhuur wagens wagens
Auto huren: dé flexibele oplossing

Een auto huren, is vaak een snelle en efficiënte oplossing voor tal van uitdagingen in het dagelijkse leven.

Lees meer
huurwagens wagenpark verhuur wagens wagens
Autoverhuur: ontzorging voor jouw bedrijf

In deze inspiratietip ontdek je hoe Grive je hierin kan ondersteunen op zowel korte als lange termijn.

Lees meer
huurwagens wagenpark verhuur wagens wagens
Waarom verhuurpartner worden?

Autobedrijven kunnen heel wat extra omzet genereren door hun stilstaande wagens te verhuren.

Lees meer
huurwagens wagenpark verhuur wagens wagens
Referenties
huurwagens wagenpark verhuur wagens wagens huurwagens wagenpark verhuur wagens wagens
The hire car was like new, but it was the friendly efficient service that prompted me to share my experience and state "I have no hesitation recommending Garage Willemoons"..
Lees meer
M Andrews
S' morgens gebeld om een bestelwagen te huren. Was geen enkel probleem. Deze was onmiddellijk beschikbaar. Zeer vlotte service en zeer duidelijke documentatie!.
Lees meer
M Neven
ik was heel content voor de vlotte service daar wij dringend een vervangwagen nodig hadden . de wagen die we hadden was een topwagen bedankt hiervoor
Lees meer
R De Roeck
Na een vlotte, duidelijke communicatie met garage Willemoons en een warme hartelijke ontvangst aldaar bij het afhalen verliep alles naar wens! Ons gehuurd busje voldeed aan alle wensen en bracht ons ...
Lees meer
J Crauwels
Met ons bedrijf hebben we af en toe een extra wagen nodig. Grive leverde op tijd een wagen aan ons bedrijf, zodoende we geen tijd verloren! Echt een aanrader!
Lees meer
Davy
Meer referenties