Autoverhuur: ontzorging voor jouw bedrijf

Heeft je bedrijf tijdelijk een extra bedrijfswagen nodig, ben je aan het wachten tot je nieuwe elektrische bedrijfswagen wordt geleverd of droom je als bedrijf van een totale ontzorging op vlak van mobiliteit? In deze inspiratietip ontdek je hoe Grive je hierin kan ondersteunen op zowel korte als lange termijn.

Tijdelijke uitbreiding van je wagenpark

Ben je als bedrijf gegroeid en heb je tijdelijk een extra bedrijfswagen nodig, maar bots je op de torenhoge aankoopkosten? Bij Grive kan je terecht voor de tijdelijke aanvulling van je wagenpark. Hoelang je deze huuroplossing nodig hebt, kies je volledig zelf. Ook het type wagen wordt afgestemd op jouw wensen en noden. Het verhuurbedrijf ondersteunt je op een professionele manier, zodat je bedrijf steeds over het juiste voertuig beschikt.
Heb je nood aan een tijdelijke bedrijfswagen?

Inloopwagen voor een langere periode

Wie met een leasewagen rijdt, is gewend aan behoorlijk lange levertijden. Maar sinds bedrijven inzetten op de vergroening van hun wagenpark, lopen de wachttijden voor sommige elektrische wagens op tot wel twee jaar. Om deze lange periode te overbruggen, heeft Grive een flexibele oplossing ontwikkeld.

 

Bij een professionele verhuurder kan je op elk moment terecht om een tijdelijke bedrijfswagen of inloopwagen te huren. Grive zorgt voor de ideale match in afwachting tot de levering van de nieuwe bedrijfswagen.

Grive biedt een totale ontzorging op vlak van mobiliteit door een tijdelijke bedrijfswagen.

Volledige ontzorging

Het grootste voordeel van een verhuurpartner is ongetwijfeld de flexibiliteit. Grive heeft een groot aanbod aan tijdelijke wagens, zo garanderen ze op elk moment een ruime keuze aan huurwagens van verschillende merken.

Door de correcte en transparante pricing kom je niet voor verrassingen te staan. Alle wagens zijn full omnium verzekerd en bevatten een bereik van 200 kilometer per dag zonder meerkosten. Heb je de auto toch nodig om langere afstanden te overbruggen? Dan betaal je slechts 25 eurocent per extra kilometer. Een auto huren is voor vele bedrijven een bron van totale ontzorging. Geen aankoop-, herstellings-, of onderhoudskosten en dus een volledige ontzorging op vlak van mobiliteit.

Referenties
Grive heeft een voldoende ruim assortiment aan bestelwagens zodat je steeds het voertuig op maat kan reserveren. De service die ik heb gekregen was super vlot en men is ook flexibel qua ophaling en ...
Lees meer
M Swinnen
Ik stond versteld hoe snel ik een wagen voorgesteld kreeg. Ik had de keuze tussen meerdere merken, waardoor ik een ander merk kon uittesten.
Lees meer
Eveline
Wij hadden tijdelijk een wagen nodig omdat onze wagen in herstelling stond. Grive was voor mij het dichtstbijzijnde afhaalpunt waardoor ik snel een wagen aan een scherpe prijs kon hebben.
Lees meer
Gregory
Om onze verhuis compleet te maken, huurde wij een grote bestelwagen (Renault Master) bij Grive. De communicatie is heel vriendelijk en ze zijn goed bereikbaar. Vincent is een zeer betrouwbare en ...
Lees meer
W Gybels
Met ons bedrijf hebben we af en toe een extra wagen nodig. Grive leverde op tijd een wagen aan ons bedrijf, zodoende we geen tijd verloren! Echt een aanrader!
Lees meer
Davy
Meer referenties