5 redenen om een bestelwagen te huren

Grive geeft je 5 goede redenen waarom je een bestelwagen zou huren in plaats van kopen.

 

  1. Je verhuist
  2. Je organiseert een feest of event
  3. Je gaat op reis
  4. Je onderneming boomt en je hebt tijdelijk een extra camionette nodig
  5. Je bestelwagen is binnen voor onderhoud of je nieuwe is nog niet geleverd

Bestelwagen huren bij verhuis

 

Eindelijk de sleutel van je nieuwe stek? Daar wil je zo snel mogelijk intrekken natuurlijk. Begrijpen we. Bij Grive snappen we ook dat je niet al je spullen in je eigen wagen krijgt. En dus verhuren we ook bestelwagens voor onze partners. Huur je een camionette, dan verhuis je efficiënt je meubels en spaart het je heel wat op en neer rijden met de wagen. Grote voordeel bij Grive: je hoeft de bestelwagen niet de hele dag te huren. Het kan ook gewoon per uur.

 

Bestelwagen huren bij feest of event

 

Je gaat trouwen? Gefeliciteerd! En dat vier je met een groot tuinfeest en dito BBQ. Oh, en wat je zelf doet, doe je doorgaans beter, dus je neemt de hele organisatie zelf in handen. That’s where we come in, Grive, met onze ruime bestelwagens. Die kan je huren per uur, per dag of voor een langere periode. Zo haal jij in no time decoratiestukken, de veel te grote barbecue en liters bubbels in huis. Feesten maar.

Je bestelwagen staat in de garage?

Bestelwagen huren voor een reis

 

Kamperen deze zomer? Niet alleen kids, hond en familietent moeten in de wagen passen. Ook de fietsen, step en buggy voor de kleinste moeten mee? Geen nood, bekijk snel even de Grive bestelwagens. Deze kan je ook huren voor op reis, want je mag ermee naar het buitenland.

 

In volgende landen ben je verzekerd: België, Frankrijk, Luxemburg, Portugal, Denemarken, Groot-Brittannië, Nederland, Spanje (continent), Duitsland, Italië, Noorwegen, Zweden, Finland, Ierland, Oostenrijk, Zwitserland.

En dus verhuren we ook bestelwagens voor onze partners.

Bestelwagen huren voor booming business

 

Grote nieuwe opdracht binnengehaald? Je hebt dus tijdelijk extra werkkrachten ingeschakeld en die moeten allemaal wel op de werf geraken. En dan hebben we het nog niet over het materiaal gehad. Dat wil zeggen een pak extra laadruimte nodig. Die vind je bij Grive. Via ons portaal huur je de camionette die past bij jouw noden, van het aantal zitplaatsen tot de grootte van de laadruimte. Hop, aan het werk!

 

Bestelwagen huren tijdens onderhoud

 

Je bestelwagen staat in de garage? Je nieuwste aankoop nog niet geleverd? Net nu je een dringende klus hebt, komt dit wel heel slecht uit. Psst, heb je al van Grive gehoord? Wij verhuren camionettes van onze partners bij jou in de buurt.

In een handomdraai huur jij een bestelwagen per uur, per dag of voor een langere periode. Zo loopt je opdracht geen vertraging op en houd jij je klanten tevreden.

 

Bestelwagen huren: laden maar

 

Toch nog vragen bij onze werkwijze? Kijk dan even hier. Vind je het antwoord niet, neem dan gerust contact op. We helpen je graag op weg.
Handige tips
bestelwagen bestelwagen huren camionette wagen huur camionettebestelwagen bestelwagen huren camionette wagen huur camionette
bestelwagen bestelwagen huren camionette wagen huur camionette
Waarom verhuurpartner worden?

Autobedrijven kunnen heel wat extra omzet genereren door hun stilstaande wagens te verhuren.

Lees meer
bestelwagen bestelwagen huren camionette wagen huur camionette
Autoverhuur: ontzorging voor jouw bedrijf

In deze inspiratietip ontdek je hoe Grive je hierin kan ondersteunen op zowel korte als lange termijn.

Lees meer
bestelwagen bestelwagen huren camionette wagen huur camionette
Waarom vervangwagens ook verhuren?

Wat doe je met zo’n vervangwagen wanneer niemand hem nodig heeft?

Lees meer
bestelwagen bestelwagen huren camionette wagen huur camionette
Referenties
bestelwagen bestelwagen huren camionette wagen huur camionettebestelwagen bestelwagen huren camionette wagen huur camionette
Ik heb nog nooit zo flexibel gehuurd! Top initiatief! Zo dragen we een steentje bij aan de lokale handelaar!
Lees meer
Stan
Prima service en prima huurwagen.
Lees meer
S Maurice Slootmaekers
Om onze verhuis compleet te maken, huurde wij een grote bestelwagen (Renault Master) bij Grive. De communicatie is heel vriendelijk en ze zijn goed bereikbaar. Vincent is een zeer betrouwbare en ...
Lees meer
W Gybels
Ik stond versteld hoe snel ik een wagen voorgesteld kreeg. Ik had de keuze tussen meerdere merken, waardoor ik een ander merk kon uittesten.
Lees meer
Eveline
Wij hadden tijdelijk een wagen nodig omdat onze wagen in herstelling stond. Grive was voor mij het dichtstbijzijnde afhaalpunt waardoor ik snel een wagen aan een scherpe prijs kon hebben.
Lees meer
Gregory
Meer referenties