Kort auto huren: geen probleem

Je deed bewust je wagen van de hand en nu heb je er toch één nodig voor een dag of slechts voor een uurtje… “Waar ga ik zo’n huurauto vinden?” denk je vast. Nu die huurauto voor korte termijn, die vind je bij ons, Grive. Wij koppelen huurauto’s aan huurders zoals jij. Of dat nu lang of kort is, dat maakt voor ons geen verschil, want het kan al vanaf één uur. En bij jou om de hoek. Wij werken namelijk met lokale partners en ambassadeurs.

Auto huren: kort & snel

 

Dat lees je goed, je huurt bij ons niet alleen kort, het gaat nog eens razendsnel ook. Surf naar ons portaal en enkele muisklikken verder, is je huurwagen een feit. Enkele uren later haal je hem op bij een partner naar keuze vlakbij je deur.

 

Ideaal bijvoorbeeld bij een korte verhuisklus of het ophalen van een nieuw meubelstuk. Want naast stads- en gezinswagens, hebben we ook bestelbusjes in ons verhuuraanbod. Een volledig overzicht van de beschikbare verhuurwagens vind je in het Grive-portaal. Daar is de huurprijs per uur en per dag duidelijk zichtbaar. Geen onaangename verrassingen aan het eind van de rit, want ook bij kort huren van een auto, is een omnium verzekering inbegrepen in de prijs.

Ook bij kort huren van een auto, is een omnium verzekering inbegrepen in de prijs.

Auto verhuren: korte termijn

 

Je wagenpark optimaliseren, dat wil ook zeggen dat je stilstand zoveel mogelijk vermijdt. Alleen schrikt de administratieve rompslomp en de opvolging je wat af. En dan heb je het nog niet over het leggen van de marketingpuzzel errond. No worries, that’s where we come in: Grive. Wij maken slapende wagens wakker. In andere woorden, wij koppelen jouw huurauto’s aan mogelijke huurders. En als je Grive-ambassadeur wordt, gaan we zelfs nog een stapje verder. Dan ontzorgen we je op alle vlakken. Ook het reclameluik nemen we voor onze rekening. Samen zorgen we op die manier voor meer klanten én meer omzet.

 

Je wagenpark ook inzetten voor korte verhuur? Maak je afspraak met Grive.

Handige tips
kort auto huren auto huren huurauto auto wagenskort auto huren auto huren huurauto auto wagens
kort auto huren auto huren huurauto auto wagens
Autoverhuur: ontzorging voor jouw bedrijf

In deze inspiratietip ontdek je hoe Grive je hierin kan ondersteunen op zowel korte als lange termijn.

Lees meer
kort auto huren auto huren huurauto auto wagens
Waarom vervangwagens ook verhuren?

Wat doe je met zo’n vervangwagen wanneer niemand hem nodig heeft?

Lees meer
kort auto huren auto huren huurauto auto wagens
Auto huren: dé flexibele oplossing

Een auto huren, is vaak een snelle en efficiënte oplossing voor tal van uitdagingen in het dagelijkse leven.

Lees meer
kort auto huren auto huren huurauto auto wagens
Referenties
kort auto huren auto huren huurauto auto wagenskort auto huren auto huren huurauto auto wagens
Met ons bedrijf hebben we af en toe een extra wagen nodig. Grive leverde op tijd een wagen aan ons bedrijf, zodoende we geen tijd verloren! Echt een aanrader!
Lees meer
Davy
Ik stond versteld hoe snel ik een wagen voorgesteld kreeg. Ik had de keuze tussen meerdere merken, waardoor ik een ander merk kon uittesten.
Lees meer
Eveline
Met een gerust hart met de kinderen en kleinkinderen op skivakantie met één wagen ? Bagageruimte genoeg ? Winterbanden nodig ? Tijd nodig om in en uit te laden ? Alles kan bij Grive ! Super service ...
Lees meer
W Van Welde
Door samen te werken met Grive, heb ik bijna geen stilstand meer in mijn wagenpark en kan ik toch dezelfde service blijven geven aan mijn klanten.
Lees meer
Dominic
The hire car was like new, but it was the friendly efficient service that prompted me to share my experience and state "I have no hesitation recommending Garage Willemoons"..
Lees meer
M Andrews
Meer referenties